Foto's van jeffrey

Portretten en meer

Fotoboeken

Het maken van foto’s gaat tegenwoordig zo snel, we maken ze, delen ze met vrienden en familie via apps en social media. Maar echt kijken doen we er niet meer naar. Niet dat dit een probleem is maar al die snelle foto’s worden snel weer vergeten en gaan op in de massa van de galerij op je telefoon. Eigenlijk is dat toch zonde?

Een tijd geleden kocht ik daarom eens een fotoboek online. Ik kocht er een met landschappen en een fotoboek met dieren erin geportretteerd. Ook maakt mijn vrouw ieder jaar fotoboekjes van onze dochter. De beleving is echt totaal anders! Het is echt een bewust momentje om even stil te staan bij die bijzondere vastgelegde momenten of prachtige foto’s.
Daarom kies ik er voor om voor mijn klanten een digitaal fotoboek te maken. Op die manier blijft foto’s kijken een bijzonder moment. En het leuke daarvan is dan weer: Alle foto’s die het fotoboek niet gered hebben krijg je er uiteraard gewoon bij.


Hoe werkt zo’n digitaal fotoboek?

Het digitale fotoboek word geleverd in .Epub formaat, die je aangeleverd krijgt via de mail. Hieronder zie je hoe je het bestand kunt openen voor ieder besturingssysteem.

Apple:
Op de iPhone, iPad en Apple computers is dit bestandstype standaard te openen in het programma Apple Books (Boeken).

Android:
In de Google Play store zijn meerdere apps te vinden die .Epub bestanden kunnen openen. ”Aldiko” is er eentje van.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aldiko.android&gl=NL

Windows:
Ook op je Windows computer kun je de .Epub bestanden openen.
Dat doe je bijvoorbeeld met het programma ”Calibre”
https://calibre-ebook.com

Heel veel kijk plezier!